Contact

Invento Art Design
Punct de lucru: Bucuresti,  Bd. Timisoara nr. 76
Tel/Fax: 021 4400 648
Mobil : 0723296071
             0721869635

Emails:
office@inventoartdesign.ro
inventoartdesign@gmail.com

Proiecte

Receptie din CORIAN Glacier White - Desk Office UNILEVER ROMANIAVersatilitatea materialului compozit CORIAN este pusa in valoare de complexitatea designului si exploatata la maxim prin crearea unor curbe termoformate 3D. De asemenea, zona de relaxare are mobilierul completat de un blat cu 3 cuve executate din acelasi material, CORIAN Glacier White.

Panou exterior din CORIANPentru crearea Logo-ului s-a folosit CORIAN Glacier Ice si CORIAN Nocturne, datorita proprietatii de translucenta, panoul fiind vizibil pe timpul noptii.

Expozitor din CORIANIn cadrul expozitiei ROMDENTA unul din furnizorii de articole dentare a solicitat designul si realizarea unui expozitor din material compozit CORIAN, Glacier Ice, translucent. Cu aceasta ocazie s-au prezentat catre potentialii clienti din domeniul medical propietatile antibacteriene, 100% igienice ale materialului cat si versatilitatea lui pentru realizarea unor forme organice, fluide.

Reamenajare AUCHAN Titan 2013S-au executat diferite piese de mobilier, in principal din CORIAN si MDF placat cu HPL Abet Laminati. Culorile materialelor au fost impuse de beneficiar conform cu decorurile brandului AUCHAN.

Mobilier CORIAN - birouriArhitectul - tanar cu idei moderne in design si alegerea materialelor- si beneficiarul sunt activi in domeniul amenajarilor interioare; ambii au convenit ca imaginea unui nou showroom sa fie asociata cu materiale in trend, ex. CORIAN Glacier White si Nocturne, intr-o alaturare perfecta cu parchetul BAUWERK.

Zona intampinare - clinica medicala AradReceptie realizata din CORIAN Glacier White

Apartament BucurestiEchipa de arhitecte a reusit sa obtine o imbinare perfecta diverselor culori si texturi de materiale. Si in acest caz, zona de compozit pozitionata central atrage prin linia simpla, curata a blatului realizat din material CORIAN Glacier white.

Receptie corporateCombinatia materialelor CORIAN Glacier White si furnir de stejar, inca o data a fost aleasa ca fiind solutia perfecta pentru un design modern.

Zona de primire - Millenium Business CenterMaterialele folosite sunt : CORIAN Elegant Grey, CORIAN Translucent White si MDF vopsit
1 2 3