Contact

Invento Art Design
Punct de lucru: Bucuresti,  Bd. Timisoara nr. 76
Tel/Fax: 021 4400 648
Mobil : 0723296071
             0721869635

Emails:
office@inventoartdesign.ro
inventoartdesign@gmail.com

Proiecte

Proiect Mobilier de bucatarieMobilierul de bucatarie a fost realizat din MDF vopsit RAL9003. Pentru zona de compozit s-a folosit CORIAN, Designer white, pe o structura metalica, iar chiuveta este realizata din acelasi material, Designer White .

Scara CORIANBeneficiarul a ales finetea materialului CORIAN, Glacier White, pentru realizarea unei scari monolitice. Placarea cu CORIAN s-a realizat pe o structura de lemn. Proiectul este in derulare, finalizarea urmand sa aiba loc dupa terminarea tuturor lucrarilor de amenajare interioara.

Clinica Stomatologica - BucurestiAmenajare interioara - mobilier cabinete, receptie, grupuri sanitare Mobilierul din cabinete a fost executat din MDF vopsit RAL 9003 lucios, fenorenie Blum si blaturi din material compozit CORIAN, Bone. Zona de asteptare si receptia a fost realizata din placare HPL pe suport de MDF.

Showroom MobilierBlaturi si chiuvete din material compozit - aspect de fluiditate, continuitate. Antibacterian, usor de intretinut, renovare 100%, modern.

Showroom - echipamente aer conditionatAmenajarea a constat din realizarea integrala a mobilierului, a zonei de prezentare a echipamentelor, finisarea peretilor si pardoselei. Receptia este realizata din material compozit CORIAN, Glacier White in combinatie cu Diamond Blue - culoare aparuta in paletarul CORIAN in 2012.

Masa consiliu - cabinet avocaturaDesignerul a ales o combinatie fericita de decoruri HPL si compozit CORIAN, si anume, HPL Nuc si compozit Pearl Grey pentru a fi in armonie cu ambientul. Amenajarea continua, urmariti-ne...

Birou CORIANBiroul a fost realizat pe o structura de MDF vopsit placat cu material compozit CORIAN, culori Antracite, Dove, Glacier White. Prelucrarea arabescurilor s-a executat pe CNC.

Mobilier BucatarieBlatul de lucru, chiuveta, zona de scurgere din spatele cuvei sunt executate din material compozit CORIAN, Glacier White, iar fronturile culisante ale corpurilor superioare, din CORIAN Glacier Ice - material translucent prelucrat prin frezare pe CNC. Pentru zona scafelor, de asemenea, s-a ales CORIAN Glacier Ice - pentru efectual de translucenta, iar placarea usii s-a realizat din CORIAN Glacier White in care s-a inserat turnul Eiffel, realizat din CORIAN, Nocturne.

YOSHI - Amenajare RestaurantMaterialul compozit CORIAN si placarile verticale din lemn stratificat reprezinta alegerea de succes a arhitectului pentru realizarea unui ambient de relaxare plin de arome specifice unui restaurant japonez.

Receptie Clinica MedicalaFiind materialul a carui efect antibacterian este rezultatul proprietatii de neporozitate, CORIANUL este folosit cu domeniul medical, atat pentru receptii, cat si pentru zona de laboratoare, camere albe, sali de chirurgie - placari verticale.
1 2 3