Contact

Invento Art Design
Punct de lucru: Bucuresti,  Bd. Timisoara nr. 76
Tel/Fax: 021 4400 648
Mobil : 0723296071
             0721869635

Emails:
office@inventoartdesign.ro
inventoartdesign@gmail.com

Materiale

Suprafetele solide au fost concepute cu scopul de a avea un material cu alura si calitatea de piatra naturala, efect tactil de matase si proprietati igienice din otel inoxidabil.

Suprafata solida este material ne-poros si rezistent la pete si substante chimice, ceea ce determina o potrivire perfecta pentru industriile in cauza, cu bacterii, pe suprafetele de lucru in domeniul  medical si pentru zonele de preparare a hranei in restaurante si case.

Pentru ca are aceeasi culoare si model in intreaga sa masa, deteriorarile, cum ar fi taieturi, zgarieturi si pete, pot fi eliminate cu apa si sapun, abrazive usoare sau prin lustruire, astfel incat suprafata este reinnoita cu efect de mat, satin sau finisaj lucios. Materialul are o clasa 1 Rating Foc.

Noua generatie de materiale si redescoperirea interesanta a flexibilitatii in forme a materialelor existente, necesita parteneriatul cu compania potrivita pentru a avea succes.

Chiuvelele din compozit, pentru bucatarii si bai, se incadreaza perfect in designul mobilierului dvs. Alese in functie de dimensiuni si utilitate, cu una sau doua cuve, chiuvetele se monteaza deasupra blatului sau dedesubt.