Contact

Invento Art Design
Punct de lucru: Bucuresti,  Bd. Timisoara nr. 76
Tel/Fax: 021 4400 648
Mobil : 0723296071
             0721869635

Emails:
office@inventoartdesign.ro
inventoartdesign@gmail.com

Despre noi

Invento Art Design este o companie de curand aparuta in peisajul prelucratorilor de materiale compozite.

Activitatea principala este prelucrarea materialelor compozite cunoscute sub brandul Corian® by Dupont si Montelli Ultra® by Dupont.

Ne dorim sa ajungem in topul fabricatorilor de compozite asftel ca, viteza de     reactie si atentia catre detaliu pentru finalizarea unui proiect pe gustul dvs., vor fi beneficiile de care va veti bucura.

Compania noastra este specializata in:

-    producÅĢia de suprafete solide pentru mobilier de bucatarie si baie, bucatarie pereti, chiuvete si bazine, glafuri, inginerie iluminare, articole de design.
   
Produsele noastre sunt
, de asemenea, utilizate în sectorul comercial:

-     suprafete solide pentru banci, case de cafea, baruri, birouri, receptia hotelului, aeroporturi, centre medicale, laboratoare, spatii publice, decorarea peretilor si pentru multe alte aplicatii.
   
In conditiile de concurenta intensa, printre multe oferte inexpresive, numai personalitatile remarcabile sunt in masura sa atraga un potential client dornic de unicitate. Desigur, designul este factorul-cheie care ajuta la realizarea ei.

Prin Invento, ne-am angajat la tine, clientul nostru.

De la arhitect si designer-interior, dealeri de mobilier pentru amenajari spatii interioare si oameni rafinati,  lucram doar cu profesionisti si depunem eforturi pentru a va mentine informat pe parcursul procesului. Ne vom asigura ca fiecare aspect al proiectului este gestionat în mod eficient si atent. Va fi o experienta placuta si lipsita de stres.

Materialele compozite sunt combinatia ideala de confort, stil, eleganta si design modern. Încercati-le!

Fiind expresive, este surprinzator de simplu sa parcurgeti drumul de la dorinta la realitate.

Notiunea de interior ideal se schimba la fiecare doi-trei ani, trendurile in moda se modifica rapid si noile descoperiri în domeniul de design interior sunt materialele cu care noi lucram. Astfel ca, veti fi in trend oricand.

Pentru a rezuma, daca pentru alegerea materialelor si prelucratorului unui proiect nou în cautarea de ceva nou, care sa reflecte individualitatea si unicitatea brandului dumneavoastra renovarea spatiilor existente sau de planificare, vreti ceva special, original, care sa proclame un mod de gândire si o alta perspectiva de viata ...

            .. Atunci, contactati-ne.

Nu uitati niciodata, ca aveti posibilitatea de a alege. Limita este doar imaginatia dvs...

Echipa Invento Art Design